Bliv nabo til talent i verdensklasse

Hvis der er noget, vi kan her i Næstved, så er det at udklække talent.

Det er Talentskolen i Næstved er godt eksempel på. Her kan unge dyrke deres talent på fire forskellige linjer: scenekunst, forfatter, film/animation og kunst/design.

Og det stopper ikke her. Ungdomsskolen, Musikskolen og Sportscollege må være verdensmestre i at udvikle talent. Derfor kommer nogle af Danmarks store stjerner netop fra disse miljøer – fx den Oscar-nominerede instruktør Tobias Lindholm. I sine unge år var han projektmedarbejder på Næstved Ungdomsskole. I filmen ”Krigen” har han sågar opkaldt to af karaktererne efter sine barndomsvenner i Næstved, Claus Michael Pedersen og Kenneth ”Slagter”.

I Næstved kan vi også tiltrække talenter, som ønsker at bo i en kommune omgivet af natur og frisk luft, og som stadig har alt det, som man har brug for – og mere til – for at få hverdagen til at fungere. Det er forsangeren i Volbeat Michael Poulsen et eksempel på. Det bedste, han har gjort, er at flytte til Næstved, fortæller han til BT. Det er vi selvfølgelig stolte af, men vi forstår det også godt.

Læs her 25 portrætter af nogle af Næstveds mange talenter.

Mød et par af de talenter vi har udklækket i Næstved
Anya, Sangerinde

Ihan Haydar, Trommeslager i LIGA

Ali Haydar, Danser