Bliv nabo i Sydsjællands hovedstad

Næstved er kendt som Sydsjællands førende handelsby.

Og uanset om du ønsker at slentre afslappet gennem Næstveds hyggelige gågader eller gå mere energisk til værks i Næstved Storcenter, skal du forberede dig på et slaraffenland af shoppingmuligheder og gode handler.

I gågaden vrimler det med små specialbutikker og hyggelige caféer. Hver onsdag og lørdag er der hele året rundt torvedage på Axeltorv i de middelalderlige omgivelser.

Næstved Storcenter er regionens største shoppingcenter, og de mere end 65 butikker indbyder til powershopping. Her er alle de kendte brands som Starbucks, Bahne, Bilka og adskillige kendte modebrands.

Næstveds Bymidte

En hyggelig bymidte med historisk charme danner rammen om et livligt handelsliv i Næstved. Byens hjerte er Axeltorv, som ofte er samlingspunkt for torvedage, markedsdage, koncerter og events for store og små. Mere end 150 butikker og adskillige restauranter og caféer er garant for en oplevelsesrig tur gennem bymidten. Næstved er da også Sydsjællands ubestridte handelsby nummer et.

Hver onsdag og lørdag er der Torvedage på Axeltorv, og cirka hver anden måned er der Citynight, hvor butikkerne holder længe åbent.

www.naestvedcity.dk

Næstved Stor-Center

Med sine mere end 65 specialbutikker, et kæmpe Bilka varehus samt masser af caféer og restauranter er Næstved Stor-Center et af Sjællands største shoppingcentre uden for København. Her finder du både store kædeforretninger og små specialbutikker.
Hvis der er brug for en pause, byder centret også på et 4.000 liter stort akvarium med eksotiske fisk, ligesom der ofte er forskellige aktiviteter på Kurts Torv. Næstved Stor-Center er kort sagt et mekka af oplevelser, som med garanti vil forvandle en kedelig regnvejrsdag til en skøn dag for hele familien.

www.naestved-stor-center.dk