Mogenstrup og omegn

Velkommen til Mogenstrup - Sammen kan vi skabe dialog, muligheder og lokale løsninger.

I Mogenstrup og omegn er der alt, hvad der skal til for at hverdagen fungerer for alle. Her findes nemlig både institutioner, skoler, frisører, mekaniker, supermarkeder, læge, tandlæge, ældrecenter og frivillige foreninger og sågar skisport om vinteren ved Fårebakkerne.

I Mogenstrup og omegn er der kort til gode lokale handlemuligheder i både Netto og DagligBrugsen.

Her findes rigtig mange lokale kræfter som flere gange om året inviterer til arrangementer. Fx Kildemarkedet med: Boder, gøgl, middelalderfolk, vikinger, musik og sang. ”Spis med din nabo”-arrangementer, juletræsfest, Skt. Hans, fastelavn, tøndeslagning, sommerfest og høstfest. Her er vi nemlig sammen om at skabe oplevelserne.
Borgerne her er vi vilde med sport. Dette hvad end det er fodbold, gymnastik, cykling, løb, folkedansere, golf eller svømning.

I Mogenstrup og omegn er der en prægtig natur, der er præges af skov og bakker.
Mest kendt er Mogenstrup ås som dannedes under den sidste istid. Så der er store muligheder for at vandre, løbe eller cykle i området. Hvis man vil ud at nyde stilheden med sin fiskestang er der desuden gode fiskemuligheder i åen.

Hammer Bakker hæver sig over landskabet og herfra er der er flere steder en fantastisk udsigt over det omliggende landskab og én af Danmarks reneste fjorde, nemlig Dybsø Fjord.

Måske får du også lyst til at være en del af vores dejlige område. Vil lokalrådet eller en af de lokale kontaktpersoner vil hellere end gerne fortælle mere om mulighederne i vores lokalområde.

Besøg lokalrådet her