Mød vores nye naboer i Næstved

Her på siden kan du møde et par af de familier, som er flyttet til Næstved.

Thore og Mia, Holsted Nord

“Vi er tilflyttere til Næstved Kommune, og vi er blevet virkelig positivt overraskede over, hvor meget, Næstved Kommune har at byde på. Vi har boet i andre af Danmarks større byer, hvor der eksempelvis var langt til store naturoplevelser. Her er naturen altid lige uden for døren”.

“Vi bor i et område, hvor der er opført mange nye huse, de sidste par år, og vi har oplevet, at det har været nemt at falde til. I forhold til vores 2-årige datter Ellen har det været fedt at opleve, at man kunne vælge mellem forskellige typer af pasningstilbud. Og vi glæder os også over, at hun kommer til at nyde godt af det store fokus på børns trivsel, Næstved Kommune praktiserer. Her tænker vi for eksempel på Grønnegades Kaserne Kulturcenter og JB10 – men allerede nu har vi oplevet nogle fremragende børneteaterforestillinger for de helt små.”

“Foreningslivet rummer også en masse muligheder, og det er også en god mulighed at være aktiv og udvide sit netværk på. Så vi er rigtig glade for, at vi valgte Næstved Kommune.”

Tenna og søn, Næstved midtby

Jeg startede med at arbejde i Næstved og pendlede frem og tilbage det første år, og så besluttede vi at rykke herned. Det var egentlig fordi jeg opdagede, at der var sådan et levende undergrundskulturmiljø med en masse gode film, og dem ville jeg da gerne ned og lave noget sammen med, fortæller Tenna om at flytte til Næstved sammen med sønnen Sylvester.
Se Tenna vise rundt i sin lejlighed i filmen her:

Anette og Lasse, Herlufmagle

Vi havde været her i fem minutter og så levede huset simpelthen op til alle de forventninger, vi havde i forhold til størrelse og udseende. Vi fik så meget for pengene. Siden hen fandt vi ud af, at der var masser af gode naboer. Med 26 børn på vejen er der masser af gode legekammerater til Willas. Så nu er vi her egentlig på grund af naboerne og det netværk vi har fået, fortæller tilflytterne Anette og Lasse begejstret om deres huskøb i hyggelige Herlufmagle.
Mød dem lige her, hvor de viser rundt i deres hus:

Anne-Louise og Michael, Herlufsholm

Mød Anne-Louise og Michael, der er flyttet fra en stor gård til et mindre hus tæt på naturen i Næstved. Netop naturen var et vigtigt parameter for parret, da de valgte at flytte.
Det vigtigste er, at vores hus ligger bynært, men stadig ude i naturen. At vi er nær skov, strand, fjord, hav. Vi har hele naturpaletten lige uden for vinduerne. Det er fantastisk, det er unikt, fortæller Anne-Louise om husets beliggenhed ved Herlufsholm.
For mit vedkommende er det dejligt, at jeg hurtigt kan komme rundt. Jeg cykler meget og det at bo i nærheden af Fodsporet eller i det hele taget at bo i nærheden af et godt cykelsystem betyder meget. Næstved prioriterer gående og cyklende trafik, og det er rart, fortæller Michael.
Mød Anne-Louise og Michael her:

Tine og Peter, Digtervejskvarteret i Næstved

Tine og Peter er flyttet fra lejlighed i København til hus i Næstveds Digtervejskvarter, hvor de bl.a. glæder sig over at have egen have:
– Det betyder at man kan gå direkte udenfor og spille lidt fodbold og tumle rundt med knægten, fortæller Peter om at have fået eget have efter at være flyttet fra storbyen til Næstved.
– Ja, og frem for alt skal man ikke have den der store oppakning med, som man altid skulle i København. Her åbner man bare døren og så er man der, fortsætter Tine.
Se Tine og Peter i deres hus her: