Mød vores nye naboer i Næstved

I 2016 bød vi velkommen til 4.485 nye naboer i Næstved. Her på siden kan du møde et par af familierne, som fortæller om deres nye tilværelse i Næstved.

Thore og Mia, Holsted Nord

“Vi er tilflyttere til Næstved Kommune, og vi er blevet virkelig positivt overraskede over, hvor meget, Næstved Kommune har at byde på. Vi har boet i andre af Danmarks større byer, hvor der eksempelvis var langt til store naturoplevelser. Her er naturen altid lige uden for døren”.

“Vi bor i et område, hvor der er opført mange nye huse, de sidste par år, og vi har oplevet, at det har været nemt at falde til. I forhold til vores 2-årige datter Ellen har det været fedt at opleve, at man kunne vælge mellem forskellige typer af pasningstilbud. Og vi glæder os også over, at hun kommer til at nyde godt af det store fokus på børns trivsel, Næstved Kommune praktiserer. Her tænker vi for eksempel på Grønnegades Kaserne Kulturcenter og JB10 – men allerede nu har vi oplevet nogle fremragende børneteaterforestillinger for de helt små.”

“Foreningslivet rummer også en masse muligheder, og det er også en god mulighed at være aktiv og udvide sit netværk på. Så vi er rigtig glade for, at vi valgte Næstved Kommune.”

 

Mette og Carsten, Næstved

“Det bedste ved at bo i Næstved, er kombinationen af land og by. Det tager mig ikke fem minutter at komme ud på landet. Samtidig bor jeg i en by, der har det hele.”

“Det blev egentlig ret naturligt, efter jeg havde været her nogle gange, at det var her, vi valgte at slå os ned. Især på grund af naturen og så fordi byen har alt, hvad der skal være i en by.” Især høfligheden hernede når man kommer ind i butikkerne. Det er om man går ind i en lavprisbutik eller ind i en større og finere butik. Det er lige meget, der er altid høflig betjening alle steder, så det er en af de største forskelle fra at bo andre steder. 

Mød Mette og Carsten der er nye naboer i Næstved. De har sammen åbnet deres egen butik, Tingel Tangel i Næstved By.

Familien Lynggard, Tappernøje

“Vi kommer fra Havdrup og Vordingborg og er mødtes her på halvvejen. Vi bor i et naturskønt område plus at vi har det hus vi gerne vil have”. 

Mød Familien Lynggaard, der er nye naboer i det naturskønne Tappernøje.

Familien Jørgensen, Glumsø

“Vi har tit lavet grin med, at hvis 3. verdenskrig bryder ud, så kan man bare blive i Glumsø, for her er alt, hvad man har brug for”. 

Mød Familien Jørgensen, der er flyttet tilbage til Glumsø fra København for at være tæt på venner, familie og nærområdet.

Læs vores velkomst-brochure til kommende og nye naboer i Næstved.

24 borgere viser deres yndlingssted frem i Næstved