Lille Næstved

Velkommen til Lille Næstved – En stor del af Næstved.

Lille Næstved er, på trods af navnet, faktisk ikke så småt endda. Lille Næstved er et populært område at bosætte sig i. Der er daginstitutioner og to af Lille Næstved skoles afdelinger i området. Der er desuden masser af fritidstilbud i området, der grænser helt op til Næstved By. I Lille Næstved er der boliger fra alle årtier lige fra 50’erne og frem til nu. Området bliver stadig større i og med der er gode muligheder for at bygge sit eget hus.
Får du lyst til at nyde naturen, er der rig mulighed for dette, da området rummer både en fantastisk stemningsfuld skov, der strækker sig helt fra Næstved Centrum og ud til Herlufsholm, hvor også den kendte Herlufsholm Kostskole, der tiltrækker unge fra hele verden, ligger.
Langs med skoven ligger Sjællands længste år, nemlig Susåen. Så er du til en afslappende kanotur på den smukke å, er der rig mulighed for at leje en kano og sejle på eventyr.
I Lille Næstved ligger byliv, biografoplevelser, koncerter cafebesøg, restauranter, shoppingmuligheder lige i nærheden, da centrum grænser op til Lille Næstved.

Måske får du selv lyst til at rykke familien hertil.
Læs mere om Lille Næstved her