Karrebæksminde og omegn

I Karrebæk ligger Lille Næstved Skole, afd. Karrebæk, og der findes børnehave samt vuggestue for de yngste i Humlehaven. Desuden har byen et velfungerende fritidsliv, som udfolder sig i og omkring Karrebækhallen, hvor Karrebæk Idrætsforening holder til. Foreningen tilbyder idræt inden for bl.a. fodbold, badminton og gymnastik. Er man til golf ligger Sydsjællands Golfklub lige mellem Næstved og Karrebæk.

Byen er næsten vokset sammen med ferieparadiset Karrebæksminde. Her mangedobles indbyggertallet om sommeren, når alle sommerhusene og campingpladsen fyldes af ferieglade gæster. Livet leves omkring kanalen, hvor der findes adskillige restauranter og en lokal bager. Der holdes loppemarked, koncerter og meget mere, som I kan læse om på www.karrebaeksminde.dk.

På Enø ligger der hundredvis af sommerhuse, men det er stadigt muligt at gå og cykle skønne ture i naturen, og ved badestranden, som er en af de absolut bedste på Sydsjælland, kan man hoppe i bølgen blå. Vil man cykle til Næstved er der anlagt en bred tosporet cykelsti, med god afstand til hovedvejen, hele vejen fra Karrebæksminde til Næstved, så man nemt og sikkert kan bruge jernhesten som transportmiddel.
Vest for Karrebæk ligger lansbyerne Karrebækstorp og Klinteby. Her er der dejlig natur, godt naboskab og mulighed for at anskaffe sig en bolig med havudsigt. Samtidig er Næstved by ikke mere end en 10-minutters køretur væk i bil herfra. Der er også busforbindelse direkte til Næstved.
Besøg Karrebæksminde lokalråd her.

Besøg Karrebæksminde lokalråd her.