Fem store byggeprojekter i Næstved

Vi bygger på livet løs. Hele fem store byggeprojekter midt i Næstved er ved at tage form.

VUC’s nye Campus med plads til 2.000 studerende er i fuld gang med at blive bygget på Munkebakken i Næstved og åbner op for de første studerende i august 2018.

Udlændingestyrelsen flytter til Næstved med 400 medarbejdere. I sommeren 2018 påbegyndes byggeriet med Udlændingestyrelsens nye kontorlokaler lige ved Næstved Station, og i 2020 flytter Udlændingestyrelsen til Næstved.

I juni 2017 går Banedanmark i gang med elektrificeringen af jernbanenettet, så vi kan komme hurtigere fra Næstved til København. For at det kan lade sig gøre, skal Rampen ved Næstved Station rykkes 15-20 meter og gøres mere tidssvarende. Vi forventer, at dette arbejde er færdig i november 2018.

Flere mennesker får deres gang i Næstved City, og derfor skal der selvfølgelig være plads til at parkere. Næstved Kommune er selv bygherre på to nye parkeringshuse ved Næstved Station med plads til henholdsvis 500 og 250 biler og med mulighed for udvidelse, hvis der bliver behov for det. Vi forventer, at de nye parkeringshuse står færdig i sommeren 2018.

I filmen fortæller Næstved Kommunes projektleder, Birgit Melsen, om de fem store byggeprojekter: