Syv store byggeprojekter i Næstved

Vi bygger på livet løs. Hele fem store byggeprojekter midt i Næstved har netop taget form, og et sjette og syvende er på vej.

Elever og lærere har for længst taget de spritnye lokaler i brug på Munkebakken i Næstved, hvor VUC Storstrøm har bygget et stort, flot campus. Professionshøjskolen Absalon har nu offentliggjort, at de opfører et nyt campus ved siden af, og planen er at åbne i sommeren 2023.

Udlændingestyrelsens nye kontorlokaler lige ved Næstved Station slog dørene op i juni 2020 med plads til over 400 medarbejdere.

Banedanmark er godt i gang med elektrificeringen af jernbanenettet i Næstved, så vi kan komme hurtigere fra Næstved til København. For at det kan lade sig gøre, blev Rampen ved Næstved Station rykket 15-20 meter og samtidig gjort mere tidssvarende.

Flere mennesker får deres gang i Næstved City, og derfor skal der selvfølgelig være plads til at parkere. Næstved Kommune har selv været bygherre på to nye parkeringshuse ved Næstved Station med plads til i alt ca. 770 biler. Begge parkeringshuse ligger tæt på Næstved Station og bymidten – det ene på Grønvej og det andet på Rampen.

Næstved byråd har i øvrigt besluttet at opføre helt nye vand- og svømmefaciliteter i Næstved. Et nyt og moderne anlæg forventes at åbne for offentligheden i 2023.