Hyllinge, Marvede, Vallensved, Ladby og Guderup

Hyllinge og omegn – Velkommen til Vestlandet 4700

I Vestlandet 4700 er du omgivet af lyse strande, inspirerende skovområder, åbne marker og smukke Suså. Den berømte idylliske cykelsti Fodsporet snor sig gennem området. Og små, hyggelige gårdbutikker er drysset ud over hele området, som blandt andre tæller Hyllinge, Marvede, Ladby og Vallensved.
Tænk, hvis man var omgivet af strand, skov og marker, når man havde fri. Tænk, hvis man kunne gå til den nærmeste gårdbutik, som solgte nye danske kartofler, gulerødder med top og hjemmelavet honning. Tænk, hvis der bare var fred og ro, det sted man boede. Og folk kendte hinanden, hilste på hinanden, ville hinanden det allerbedste. Og tænk, hvis huspriserne samtidig var så lave, at man kunne komme i nærheden af drømmehuset med verdens bedste udsigt.

Det lyder måske for godt til at være sandt, men i Vestlandet 4700 er der store muligheder for, at disse drømme kan blive til virkelighed. Man mærker venligheden, freden og roen, så snart man ankommer til Vestlandet.
I Vallensved ligger charmerende boliger omkranset af de naturskønne marker. Når vi handler lokalt ind, foregår det hos den lokale købmand, der ligger lige rundt om hjørnet.
I Hyllinge præges byggestilen af de klassiske typehuse, der blev opført en hel del af i 1960’erne og 70’erne. Her har vi samtidig den populære folkeskole Lille Næstved afd. Hyllinge. Her finder vi også Vesthallen, der danner ramme for bl.a. badminton og volleyball.
I Marvede har vi flere frivillige foreninger. Er du til benzin, brændt gummi og lækre øser huser vi amerikanerbil-klubben. Vil du holde dig i gang sammen med andre så er ”Aktive Kvinder og Mænd” eller gymnastikforeningen måske noget for dig.

I Ladby, der er udnævnt som kulturavslandby, har vi vores egen foredragsforening, som står for rigtig mange arrangementer i byen. Blandt andet arrangeres der den årlige sankthansfest, havevandringer samt de to årlige landsbyfester.

Besøg lokalrådet her.