Herlufmagle og omegn

I Herlufmagle og omegn er der rigtig mange muligheder. Der er både vuggestue, børnehave, skole, skønne boligområder i nyere og ældre stil samt ældrecenter. Der er kort sagt det hele.

Lige ved indkørslen til Herlufmagle, fra sydsiden, ligger Gelsted, der efterhånden er vokset sammen med Herlufmagle. I Gelsted kan man både handle ind i den lokale Netto, få passet sine børn i Børnehjørnet og gå en tur i den naturskønne Stenskoven.

I Herlufmagle er der gode busforbindelser der hurtigt kan bringe én til både Ringsted mod nord og Næstved mod syd. Samtidig ligger centrum for begge byer blot et kvarters kørsel derfra.
I Herlufmagle er der en fantastisk natur, så vil man kridte løbeskoene, kan man altid tage ud på nogle af de flotte løberuter ved skoven. Man kan selvfølgelig også nyde naturen i et lidt roligere tempo, hvis man foretrækker dette.

I Herlufmagle-Hallen, der er meget mere end bare en hal, bydes der op til dans og musik året rundt. Uden for hallen ligger der et friluftsbad. I 2014 blev der anlagt en ny kunstgræsbane ved hallen, som flittigt bruges af de fodboldglade. Vi har også mulighed for at gå til gymnastik og spille håndbold i hallen i vinterhalvåret.

Besøg lokalrådet her.